Terug naar nieuws

Samenwerking KLM Equipment Services en Inseego langjarig vernieuwd

KLM Equipment Services (KES) heeft de samenwerking met fleetmanagement softwarebedrijf Inseego langjarig vernieuwd. Het gaat om circa 1.000 Inseego units voor KES voertuigen en equipment. KES is een onafhankelijke dochtermaatschappij van KLM Royal Dutch Airlines en gespecialiseerd in support voor het afhandelen van vliegtuigen op de grond. Sinds 1952 is Schiphol de vaste thuisbasis.

Betrouwbare software, goede service en de voordelen van alles onder één dak

Paul Feldbrugge (links op de foto), General Manager KLM Equipment Services Hong Kong en verantwoordelijk voor de Inseego implementatie op Schiphol en Hong Kong Airport:

“We werken sinds 2015 met Inseego. De fleetmanagement software die zij voor ons op maat gemaakt hebben, is solide en betrouwbaar én de samenwerking verloopt uitstekend. We hebben een vaste contactpersoon die alles coördineert, Ali Cemrek.”

“Wat we ook erg fijn vinden, is dat Inseego alles onder één dak heeft. Van montage en aftersales tot en met innovatieve software-ontwikkeling. Een goed voorbeeld van innovatieve software, is de voor ons ontwikkelde oplossing wat betreft het besturen van equipment. We kunnen ingeven welke personeelsleden welk equipment mogen besturen, wat onveilige situaties en fraude voorkomt. Daarnaast is het gekoppeld aan de administratie software, wat het factureren van de correcte gebruikstijden vereenvoudigt. Een ander belangrijk punt is dat de GPS hardware uitval sinds de samenwerking met Inseego minimaal is.”

Batterijniveaus elektrische voertuigen monitoren en het Aviation Dashboard

Ali Cemrek (rechts op de foto), Sales Manager van Inseego Benelux:

“KES is een bijzonder bedrijf met een specifiek specialisme en op veel gebieden een bewonderenswaardige koploper. Zo neemt KES al jaren haar verantwoordelijkheid door waar mogelijk elektrische voertuigen in te zetten. Wij maken dat makkelijker door inzicht te geven in de batterijniveaus en we gaan steeds verder met het leveren van dit soort maatwerk. Zo hebben we een Aviation Dashboard ontwikkeld dat onder andere inzicht geeft in gelijktijdig gebruik van equipment. Daardoor is er altijd een duidelijk beeld van de capaciteit en weet KES wanneer deze uitgebreid of gereduceerd moet worden.”

Veel meer dan locatiebepaling en inzicht in beschikbaarheid

Paul Feldbrugge besluit: “Inseego biedt echt veel meer dan locatiebepaling en beschikbaarheid. Het mag duidelijk zijn waarom we de samenwerking vernieuwd hebben. Het is de combinatie van continuïteit en betrouwbaarheid met goede service en innovatief vermogen. Inseego's manier van werken past helemaal bij KES.”

Wij gaan graag met u in gesprek!

24/7 zicht op uw wagenpark met Inseego. Wij hebben voor ieder formaat wagenpark een oplossing.

Inseego