Belangrijke veranderingen staan ​​te gebeuren met Ctrack - Meer te weten komen.

Keurmerk Ritregistratiesystemen

HomeVoordelenKeurmerk Ritregistratiesystemen

De Ctrack ritregistratie software voldoet aan alle Belastingdienst vereisten

Bent u op zoek naar ritregistratie met Keurmerk?

Dan zit u hier goed. De Ctrack ritregistratie software Fiscaalbox versies 1.0 en 2.0 hebben namelijk het Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Er zijn veel ritregistratie aanbieders op de Nederlandse markt, maar zij voldoen lang niet allemaal aan de Belastingdienst vereisten. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag of er een Keurmerk voor ritregistratiesystemen bestaat dat daar rekening mee houdt. Het antwoord op deze vraag is dus “ja”.

De Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen (BVLR) heeft in 2013, samen met onder andere de Rijwiel en Automobiel Industrie Vereniging (RAI), de stichting Keurmerk RRS opgericht. Deze stichting maakt de vertaalslag van het normenkader van de Belastingdienst naar het Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Ctrack software

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Voorwaarden waaraan een ritregistratiesysteem moet voldoen volgens de Belastingdienst

De Belastingdienst heeft destijds samen met de BVLR een normenkader opgesteld. Dat kader bestaat uit 4 speerpunten waaraan voldaan moet worden:

  1. het registreren van alle relevante kenmerken van alle ritten
  2. bewaken van de integriteit van registraties
  3. het bewaren van registraties
  4. betrouwbare en binnen redelijke termijn controleerbare rapportages maken


Ctrack voldoet aan alle vereisten van het Keurmerk Ritregistratiesystemen

In 2015 is Stichting Keurmerk RRS gestart met 3-jaarlijkse In-depth Audits door onafhankelijke register accountants. Ctrack behoorde destijds tot de kleine groep geselecteerde bedrijven die al in dat eerste jaar aan de beurt waren. Wij hebben deze Audits goed doorlopen en voldoen dan ook aan alle (nieuwe) vereisten van het Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Deze audit vorm gaat aanzienlijk verder dan de reguliere Self Assessment Audit. Het keurmerk behouden na het ondergaan van een In-depth Audit heeft duidelijk een grotere meerwaarde en biedt u meer zekerheid. Dankzij deze Keurmerk RRS certificering weet u zeker dat de Ctrack ritregistratie software Fiscaalbox 1.0/2.0:

  • volledig up-to-date is
  • aan de laatste privacy en databeveiliging eisen voldoet
  • geaccepteerd wordt door de Belastingdienst

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Keurmerks RRS of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Privacy gedragscode

De Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen heeft een privacy gedragscode op laten stellen. Ook Ctrack is gehouden aan deze gedragscode.