Flexible Human Services over wat het Ctrack totaalpakket hen oplevert [video]

Flexible Human Services is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau en heeft een wagenpark van ongeveer 180 voertuigen die bestuurd worden door verschillende uitzendkrachten.

“Voor ons is het een hele uitdaging om alles onder controle te houden,” aldus Transportmanager René Does. “Ctrack helpt ons met hoe wij het beste ons fleetmanagement kunnen regelen.”

Vlekkeloze implementatie

“Na het gunnen van de opdracht is de implementatie vlekkeloos verlopen,” aldus René Does. “Goed contact met de planning. Installatie op locatie door eigen monteurs van Ctrack en bij ons in de garage. Daarnaast hebben we ook een training over de software gehad van de projectleider.”

Veel meer dan enkel rittenregistratie

“Binnen de oplossingen van Ctrack zijn er niet alleen rapportages met betrekking tot de rittenregistratie, er zit veel meer in dit pakket,” vervolgt René Does.

“Het is een levende omgeving waardoor je uit wordt genodigd om op knoppen te drukken. Te kijken in rapportages. En het is niet alleen data, maar het visuele, waar je graag naar wilt kijken.”

Rijgedrag indicator buzzer

Op de vraag wat René verrast heeft: “De buzzer die in het voertuig wordt gebouwd, die een geluidsignaal geeft aan de bestuurder in het voertuig op het moment dat die een overtreding begaat.”

Wat het Ctrack totaalpakket FHS oplevert

“Het hele totaalpakket zorgt ervoor dat we meer veiligheid krijgen op de weg, een beter bedrijfsimago en uiteindelijk ook minder onderhoudskosten en boetes.”

“Naast onze personenauto’s en personenbusjes heeft FHS ook een touringcar. In die touringcar zit een digitale tachograaf en ook deze is geleverd door Ctrack.”

“Ctrack heeft mijn verwachtingen waargemaakt en ik zie uit naar een langdurige samenwerking,” besluit René Does.