Kous Hoveniers

HomeKlanten aan het woordCase studiesKous Hoveniers
 • Bedrijf:
  Kous Hoveniers tovert tuinen om in échte leeftuinen
 • Maakt gebruik van:
  locatiebepaling, ritregistratie met Keurmerk en uitgebreide rapportages
 • Behaalde resultaten:
  verbetering rijgedrag, dalende brandstof- en onderhoudskosten, vermindering CO2 uitstoot, efficiëntere planning en aanzienlijke vereenvoudiging facturatieproces

“Ook voor hoveniers is er veel te winnen door gebruik te maken van fleet management software”

Kous Hoveniers is een bekende naam in en rondom de Veluwe en in Noord Holland. Het Kous team tovert tuinen om in échte leeftuinen, dat is hun specialisme. Ze zijn overal te vinden, in kleine en grote (bedrijfs)tuinen en ze doen ook veel tuinonderhoud. Omdat materialen- en kleurenkennis gecombineerd wordt met plantenkennis, weten de Kous Hoveniers tuinen te creëren waarin zowel mensen als vogels en insecten graag leven.

Het gaat om veel meer dan privé/zakelijke kilometerregistratieAart Kous

“Het leeft nog niet zo in onze sector, toch is er ook voor hoveniersbedrijven veel te winnen door gebruik te maken van fleet management software,” aldus Aart Kous, eigenaar van Kous Hoveniers (rechts op de foto).

“Een sluitende kilometerregistratie en brandstofkosten besparen liggen het meest voor de hand, maar ook op andere vlakken maakt Ctrack je bedrijfsvoering makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de bewijslast richting klant voor wat betreft de gewerkte uren en het voorkomen van ongeautoriseerd voertuiggebruik.”

Keurmerk voor Ritregistratiesystemen

“Wat voor ons ook heel belangrijk is, is dat Ctrack het Keurmerk voor Ritregistratiesystemen heeft,” vervolgt Aart. “Je weet dus zeker dat hun ritregistratie software voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst daaraan stelt. Verder hebben we veel aan de wagenpark rapportages die automatisch gegenereerd worden. Die geven per project overzichtelijk inzicht in reis- en werktijden en aankomst- en vertrektijden. Dat vereenvoudigt ons facturatieproces aanzienlijk.”

Duurzaamheid steeds belangrijker

“Daarnaast wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Dat zie je terug in hoe wij ons werk doen, maar het is voor ons ook een maatstaf wat betreft de leveranciers waar wij mee samenwerken. Een belangrijke focus van Ctrack’s software, naast kostenbesparing en meer efficiency, is CO2 reductie. Met behulp van Ctrack wordt je planning beter en verbetert het rijgedrag, waardoor je dus minder CO2 uitstoot. Kortom, meer dan genoeg redenen om hun fleet management software te gebruiken.”

Contactformulier

 • * deze velden zijn verplicht
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.