Voertuig Tracking

HomeFleetmanagementVoertuig Tracking

Voertuig Tracking voor MKB en grootbedrijf

Ctrack voertuig tracking biedt 24/7 zichtbaarheid voor wagenparken van iedere omvang, zodat u in realtime weet waar voertuigen zich bevinden en hoe bestuurders presteren.

De Ctrack software is geschikt voor alle soorten voertuigen, van auto’s en bussen t/m vrachtwagens en materieel. Ook hebben wij een oplossing voor het traceren van assets, zoals trailers & aggregaten en ongemotoriseerd werkmaterieel.

Met de GPS tracker wagenpark altijd zien wie waar is

Na de installatie van het track en trace systeem van Ctrack, ziet u online de locaties en actuele status van voertuigen en/of materieel op de kaart.

U heeft altijd toegang tot onze software, meerdere mensen kunnen tegelijkertijd ingelogd zijn en u hoeft geen licenties per gebruiker aan te schaffen.

Met onze track en trace FleetMobi app voor ieder type smartphone en tablet, heeft u altijd, waar u ook bent, alle gegevens binnen handbereik.

Ctrack software

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

De belangrijkste voordelen van Ctrack’s voertuigvolgsysteem

  • volledig inzicht in uw wagenpark
  • sluitende ritregistratie en urenregistratie
  • tot 15% besparen op brandstof- en onderhoudskosten
  • operationele efficiency tot 30% verbeteren
  • ongeautoriseerd voertuiggebruik voorkomen
  • rijgedrag verbetering en verlaging CO2 uitstoot

Snel ontdekken wat Ctrack voor uw bedrijf kan betekenen?
Vraag dan onze online demo van 30 minuten aan.

NU EEN GRATIS DEMO AANVRAGEN

Klanten aan het woord

Ctrack's software is stabiel, betrouwbaar en overzichtelijk en je kunt er makkelijk mee werken. Maar wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat het prettig samenwerken is. De Ctrack'ers begrijpen hoe onze business in elkaar zit en kunnen daardoor met je meedenken.

FRL Post

Klaas Halma, Manager Post & Distributie
FRL Post

Met Ctrack kunnen we alle bewegingen monitoren en zelfs routes naspelen. We zijn ook in staat rapportages aan te maken waarin bijvoorbeeld staat welke bussen zich op welk moment op welke plek bevinden. Ook voorkomt Ctrack het privé rijden met servicebussen.

Kemkens Installatiebedrijf

Jitse den Bieman, Hoofd ICT
Kemkens Installatiebedrijf

Een sluitende kilometerregistratie en brandstofkosten besparen liggen het meest voor de hand, maar ook op andere vlakken maakt Ctrack je bedrijfsvoering makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de bewijslast richting klant voor wat betreft de gewerkte uren en het voorkomen van ongeautoriseerd voertuiggebruik.

Kous Hoveniers

Aart Kous, Eigenaar
Kous Hoveniers

De belangrijkste kenmerken van Ctrack’s voertuig tracking software

Veelgestelde vragen

Hoe werkt GPS voertuigen tracking?

Door middel van GPS (Global Positioning System via satellieten) en GPRS (uitbreiding op het bestaande GSM-netwerk voor het verzenden van mobiele data) worden de coördinaten van voertuigen bepaald en beveiligd verstuurd naar onze Online software.

Wij verwerken deze coördinaten tot locaties op de kaart en bij rittenregistratie tot een volledige rit met alle kilometers, ritten, adressen en andere gegevens die nodig zijn voor de belastingdienst. Via uw Ctrack Online account en de app heeft u altijd toegang tot de gegevens.

Hoe zit het met de installatie?

Nadat wij met u afgestemd hebben welke dagen/tijden/locaties u het beste uitkomen, komen onze eigen servicemonteurs het GPS tracking systeem bij u op locatie installeren en testen.

Worden potentiële risico's gedetecteerd?

Onze software beschikt over een anti-diefstal- en fraudefunctionaliteit voor het detecteren en melden van potentiële risico’s, zoals pogingen tot frauderen met de batterij en het verstoren van GPS- of GSM-signalen.

Kun je gestolen voertuigen traceren?

Met behulp van het Ctrack voertuigvolgsysteem kunnen ook gestolen voertuigen getraceerd worden. Daarnaast kunnen Ctrack klanten dankzij onze partnership met Alarm Control Nederland (ACN), door heel Nederland gebruikmaken van een 24/7 beschikbare alarmcentrale.

ACN ontvangt alarmmeldingen via het Ctrack voertuigvolgsysteem en kan bij diefstalmeldingen direct contact opnemen met de politie en de positie van gestolen voertuigen doorgeven.

Kun je gebieden afbakenen?

Met geofencing is het mogelijk om bepaalde gebieden af te bakenen. Deze kunt u aanduiden als go- of no-go gebieden. Komt een voertuig in een no-go gebied dan volgt er een melding (alarm, e-mail of SMS).

Deze toepassing wordt bijvoorbeeld door autoverhuurbedrijven gebruikt, want waarschijnlijk is er sprake van diefstal als een voertuig een aangegeven gebied verlaat.

Wat als je meer dan één bestuurder per voertuig hebt?

Bestuurdersidentificatie (Driver ID) is ideaal als u een reeks voertuigen beheert die door meerdere werknemers gebruikt worden. Daardoor kunt u altijd zien wie, waar en wanneer in welk voertuig rijdt of heeft gereden.

Meer informatie over Ctrack’s voertuigvolgsysteem

Wilt u meer weten of heeft u vragen over het gebruik van Ctrack’s voertuigvolgsysteem? Neem dan gerust contact met ons op via 078 – 644 93 34 of [email protected]. U kunt ook direct een offerte aanvragen.