Rittenregistratie / Kilometerregistratie

HomeFleetmanagementRittenregistratie / Kilometerregistratie

Ritten- en kilometerregistratie software voor het MKB en grootbedrijf

De Ctrack ritten- en kilometerregistratie software voor uw gehele wagenpark heeft u veel te bieden, zoals:

 • een sluitende privé/zakelijke kilometerregistratie
 • realtime voertuig tracking die altijd en overal gebruikt kan worden
 • track en trace met behulp van hoge kwaliteit kaarten, inclusief satelliet- en straatweergave
 • het opnieuw afspelen van routes
 • ongeautoriseerd voertuiggebruik voorkomen
 • een verbeterde klantenservice door snellere respons
 • brandstofverbruik vermindering en CO2-reductie
 • diefstalbeveiliging

In combinatie met een CAN-bus aansluiting wordt de kilometerstand van het voertuig overgenomen, wat handmatig ijken overbodig maakt.

24/7 realtime wagenpark inzicht met het Ctrack ritten- en kilometerregistratie systeem

U beschikt over een volledig geautomatiseerde rittenregistratie nadat de Ctrack GPS blackboxen onzichtbaar ingebouwd zijn in de voertuigen.

Het maakt niet uit waar u bent of hoe laat het is: u heeft altijd toegang via internet. En het werkt óók op ieder type smartphone en tablet.

Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem is een uitgebreide training of specialistische expertise niet nodig. U kunt er direct mee aan de slag.

Duidelijke rapportages geven per project overzichtelijk inzicht in de ritregistratie van reis- & werktijden en aankomst- & vertrektijden, wat uw facturatieproces vereenvoudigt.

Ctrack software

Neem vandaag nog contact op met ons voor een offerte.

Offerte aanvragen

Klanten aan het woord:

Ctrack heeft het Keurmerk voor Ritregistratie, wat je de zekerheid geeft dat voldaan wordt aan de vereisten van de Belastingdienst. Verder is realtime locatiebepaling heel belangrijk voor ons, omdat we nauwgezet willen plannen. Ook maken we veel gebruik van de rapportagemogelijkheden. En we zijn erg te spreken over het persoonlijke contact met Ctrack.

ASP Noard

Yvonne IJsebaart, Planner
ASP Noard

Wij wilden rittenregistratiesoftware met keurmerk die naadloos integreert met ons ERP-systeem. Die het planningsproces versoepelt en alle uren stipt bijhoudt, waardoor je meer rendement haalt uit de werkweek. Dat verbeterde rendement behalen wij al jarenlang en tot op de dag van vandaag met behulp van de betrouwbare en stabiele Ctrack software.

Bruynzeel Keukens

Gilbert Jansen, Teamleider servicemonteurs en inmeters
Bruynzeel Keukens

Met Ctrack kunnen we alle bewegingen monitoren en zelfs routes naspelen. Ook zijn we in staat rapportages aan te maken waarin bijvoorbeeld staat welke bussen zich op welk moment op welke plek bevinden. Ook voorkomt Ctrack het privé rijden met servicebussen.

Hoofd ICT - Kemkens Installatiebedrijf

Jitse den Bieman
Hoofd ICT - Kemkens Installatiebedrijf

Een sluitende kilometerregistratie en brandstofkosten besparen liggen het meest voor de hand, maar ook op andere vlakken maakt Ctrack je bedrijfsvoering makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de bewijslast richting klant voor wat betreft de gewerkte uren en het voorkomen van ongeautoriseerd voertuiggebruik.

Kous Hoveniers

Aart Kous, Eigenaar
Kous Hoveniers

Met Ctrack zie je wie zich waar bevindt, op ieder moment van de werkdag. Dat is ontzettend handig, zeker als je een spoedgeval hebt. Verder gebruiken we ook het Live Activiteiten Dashboard. Daarmee krijg je in één grafisch overzicht inzicht in de daadwerkelijke, dagelijkse efficiency en door het 24-uurs-tijdskader wordt er op kantoor actiever meegekeken en sneller gereageerd.

Otolift Trapliften

Ruud Schreuder, Servicemanager
Otolift Trapliften

Keurmerk Ritregistratiesystemen

Sinds de start van het keurmerk heeft onze Fiscaalbox versie 1.0 het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dankzij deze Keurmerk RRS certificering weet u zeker dat de Ctrack rittenregistratie software:

 • volledig up-to-date is
 • aan de laatste privacy en databeveiliging eisen voldoet
 • geaccepteerd wordt door de Belastingdienst

Keurmerk Ritregistratiesystemen

Snel ontdekken wat Ctrack voor uw bedrijf kan betekenen?
Vraag dan onze online demo van 30 minuten aan.

NU EEN ONLINE DEMO AANVRAGEN

Ctrack GPS ritten- en kilometerregistratie voor uw gehele wagenpark

Het maakt niet uit wat het formaat van uw wagenpark is en in welke branche u zit, Ctrack levert precies wat u nodig heeft. Wij werken namelijk samen met zowel MKB bedrijven als het grootbedrijf.

Lees over de ervaringen van onze klanten, bekijk de case studies en/of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.