Terugblik op VSK beurs van 6 t/m 9 februari 2018

‘Ons vak wordt steeds slimmer’ was het thema van de VSK 2018, van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. De VSK is van oudsher dé vakbeurs voor de installatiebranche, een sector waarin veel Ctrack klanten opereren. Logisch dus dat we er ook dit jaar weer te vinden waren.

Technologische ontwikkelingen

In de loop der jaren heeft ook het installatievak allerlei technologische ontwikkelingen doorgemaakt. Wat het meest in het oog springt, is dat ict-toepassingen steeds vaker in technische producten en systemen worden geïntegreerd. Dat verandert het werk en de rol en verantwoordelijkheid van de installateur.

‘Ons vak wordt steeds slimmer’ was een knipoog van de beursorganisatie naar smart technologie. Daarnaast wilde de VSK de installatiebranche scherp houden en de urgentie en noodzaak van de beurs aangeven met “Het is een onomkeerbare ontwikkeling, die vandaag aan de hand is. Dus…. Blijf scherp met VSK!”

Internet of Things

De opmars van technologie is inderdaad niet te stoppen en we zijn met z’n allen steeds meer ‘connected’. Dat heeft voor- en nadelen, iets waar we in dit telematica trends artikel al over schreven. De positieve mogelijkheden zijn enorm en als die slim benut worden, heeft iedereen daar baat bij.

Enkele concrete voorbeelden uit onze eigen praktijk:

  • softwarepakket Cdrive, waarmee rijgedrag gemonitord én verbeterd wordt
  • snel diepgaand inzicht in wagenparkprestaties met het Executive Dashboard
  • FleetMobi voor track en trace via smartphone & DriverMobi voor bijhouden eigen rittenregistratie
  • Buitendienst Tijdregistratie Applicatie (BTA) geeft inzicht in rij-, rust- en werktijden
  • met Ctrack Tacho gewoon van achter uw bureau de digitale tachograaf uitlezen

Daarnaast lanceren we binnenkort de Ctrack carsharing app.

Al deze technologische ontwikkelen helpen onze klanten verdergaand vooruit (dat is wat ze ons vertellen). We hebben er veel mensen over gesproken tijdens de VSK, op onze beurstand 10D068.

VSK 2018 Ctrack

Wilt u er ook meer over weten?

Neem dan gewoon even contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

lees/bekijk ook de terugblik op de VSK 2016