Terugblik op VSK beurs van 2 t/m 5 februari 2016

‘Kennis omhoog, verbruik omlaag’ was het thema van de VSK 2016, van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Een onderwerp wat leeft bij onze klanten. Logisch dus dat Ctrack Benelux één van de VSK deelnemers was (wij waren overigens wel het enige fleetmanagement bedrijf op deze beurs).

De VSK is dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek en een aanjager van duurzame innovatie. 4 dagen lang kwamen alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en diensten en de knowhow van professionals te verbeteren.

Een korte terugblik op de VSK beursweek…

Er waren veel positieve geluiden te horen over deze VSK beurs. Het was een drukke week en zowel de beursorganisator als de deelnemers hadden overduidelijk hun best gedaan om het voor de bezoekers interessant én gezellig te maken.

De beurs was dit jaar iets kleiner en veel beter ingericht. Iedereen kon zijn of haar weg goed vinden en het geheel zag er goed verzorgd en vrolijk uit. Er was geen enkele lege plek te bekennen en er hing een opgewekte sfeer.

Onze mobiele espressobar trok veel aandacht

Als beursdeelnemer doe je natuurlijk je best om op te vallen, maar uiteindelijk gaat het altijd om goede gesprekken hebben met elkaar. De bijbehorende, opvallend smaakvolle koffie werd geschonken door een Ctrack’er die óók professioneel barista is.

In de Ctrack hoekstand stond namelijk een mobiele espressobar. “Met zoiets zet je een sfeer neer waarin het prettig bijpraten is,” aldus Ali Çemrek, die de hele week op de VSK beurs te vinden was. Waarover werd opvallend veel gesproken?

Mobiliteitsrapportages en aanwezigheidsregistratie

Er komen steeds meer vragen over mobiliteitsrapportages en koppelingen met overheidssystemen, zoals de in België verplichte aanwezigheidsregistratie op bepaalde werven. De verwachting is dat de Nederlandse CAO installatietechniek diezelfde kant op gaat.

Ctrack sluit daar NU dus al op aan, wat betekent dat onze Nederlandse klanten een voorsprong hebben als het ook hier verplicht wordt gesteld, omdat wij die Belgische klanten en ervaring al jarenlang hebben.

Kortom, samen met onze klanten kijken wij terug op een mooie VSK beursweek