Gestolen voertuig mét inhoud razendsnel teruggevonden dankzij Track en Trace

Deze maand werd HVM Glasvezeltechniek opgeschrikt door de diefstal van een voertuig met een kostbare lading aan gereedschappen. Gelukkig was de bedrijfswagen dankzij het Ctrack voertuigvolgsysteem ogenblikkelijk te lokaliseren, waardoor er snel actie ondernomen kon worden. Binnen 20 minuten werd de wagen mét inhoud teruggevonden.

Het gebeurde in de nacht…

HVM Glasvezeltechniek in Made is een bekende naam in de regio. Het bedrijf is sinds 1997 actief in de telecommunicatiewereld en legt o.a. ondergrondse infrastructuren aan in opdracht van aannemers en installateurs. Jeroen van HVM vertelt over wat er eerder deze maand gebeurd is:

“De dag ervoor was gewoon een normale werkdag. Er was hard gewerkt op locatie voor een klant en einde dag reed de monteur naar huis. De volgende ochtend ontdekte hij dat de bedrijfswagen weg was en heeft hij onmiddellijk naar kantoor gebeld.”

Investering dubbel en dwars terugverdiend

Jeroen vervolgt: “Dit zijn nou echt van die momenten om dankbaar te zijn dat er op zo’n gebeurtenis geanticipeerd is. Wij hebben namelijk geïnvesteerd in het Ctrack voertuigvolgsysteem.

Dankzij Ctrack Track en Trace konden we direct zien waar het voertuig zich bevond. Binnen 20 minuten hadden we ‘m teruggevonden, mét kostbare inhoud. Je kunt je voorstellen hoe blij en opgelucht we waren!”

Track en Trace is en blijft belangrijk

Michel Middag van Ctrack Benelux vult aan: “Vanzelfsprekend waren wij er ook ontzettend blij mee. Al kan met ons fleetmanagement systeem inmiddels ongelooflijk veel, Track & Trace is en blijft een wezenlijk basisonderdeel. Dat blijkt ook nu maar weer!”