Prachtige nieuwe showroom in Oud-Turnhout van Ctrack klant Levens

Al meer dan 65 jaar levert Levens Cooking & Baking Systems complete keukeninrichtingen voor de horeca en retail. Het bedrijf werkt op dezelfde manier als haar klanten: efficiënt en met veel enthousiasme. Levens is een totaalleverancier, wat betekent dat u ook bij hen terecht kunt voor technische en financiële diensten en praktijkbegeleiding.

Levens Cooking & Baking Systems is al vele jaren klant van Ctrack Benelux

Onze fleetmanagement oplossing met keurmerk wordt gebruikt voor alle bedrijfsvoertuigen. De voornaamste redenen om met Ctrack te werken:

  • correcte urenregistratie
  • een efficiëntere planning
  • vermindering milieu impact
  • lagere onderhouds- en brandstofkosten
  • scheiding tussen werk- en privékilometers
  • goede service van de altijd bereikbare helpdesk

Het geeft rust als je weet dat al deze belangrijke organisatiekwesties goed geregeld zijn. Dan zijn ieders hoofd en handen volledig vrij voor de corebusiness. In het geval van Levens: als ter zake kundige totaalleverancier horeca en retail bedrijven helpen om maximaal rendement te behalen én te behouden.

Nieuwe showroom in Oud-Turnhout

In het fraaie Levens Cooking & Baking Plaza in Gilze kunnen ondernemers op een persoonlijke manier kennismaken met allerlei innovaties op het gebied van professionele voedselbereiding. Naast deze Nederlandse locatie heeft Levens sinds kort een nieuwe vestiging in België.

1 juni 2016 is namelijk de nieuwe showroom in Oud-Turnhout geopend. Vanuit deze mooie locatie is Levens Belgische klanten en relaties van dienst. De showroom is overzichtelijk ingericht, waardoor alle merken goed te zien zijn.

Daarnaast worden er net als in Gilze regelmatig kookdemonstraties georganiseerd. Een leuke en laagdrempelige manier om klanten te informeren over hoe keukenapparatuur op de meest efficiënte manier ingezet kan worden.

Improve & Simplify

Levens noemt de werkwijze die zij voorstaat Improve & Simplify. Door deze aanpak worden energie- en personeelskosten en bereidingstijden gereduceerd. Prettig werken én tijd en kosten verminderen – een ideale combinatie!

Wilt u zo’n kookdemonstratie weleens bijwonen? Dat kan deze maand nog op 26 juli. Voor de planning van de rest van het jaar, meer informatie en het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Levens.

Wij wensen Levens en haar klanten veel succes en plezier in Oud-Turnhout!