KLM Equipment Services kiest voor Ctrack

Na een traject van enkele maanden, diverse referentiebezoeken, pilots en gebruikerstevredenheidsonderzoek, heeft KLM Equipment Services (KES) gekozen voor Ctrack als leverancier van identificatie software.

Ctrack ontwikkelt binnen 2 maanden een platform

Op dit platform kunnen verschillende bedrijven en KLM afdelingen op Schiphol de medewerkers aanmelden en afmelden.

We hebben ervoor gezorgd dat een selectie van 5.000 van de ongeveer 60.000 Schiphol pashouders exclusief toegang heeft tot het materieel van KES.

24/7 inzicht, automatische facturatie en meer efficiency

De pashouders staan aangemeld in de identificatie software en op de verschillende Ctrack GPS units. Door registratie via de toegangspassen is direct inzichtelijk hoelang een medewerker gebruikmaakt van het materieel.

Deze vorm van registratie en het bijbehorende inzicht, maakt automatische facturatie mogelijk. Daarnaast kan KES zowel op desktops als smartphones en tablets 24/7 zien waar het materiaal zich bevindt, waardoor de inzet ervan efficiënter wordt.

“We hebben gekozen voor Ctrack vanwege de gunstige combinatie van de nieuwste techniek, gebruiksgemak, prijs en – niet in de laatste plaats – service.” Johan Post, KES

ohan Post, die de overgang van het oude naar het nieuwe Ctrack systeem coördineert, vertelt er in het personeelsmagazine KESVERS van KES meer over. Klik op onderstaande afbeelding voor de uitvergroting.

Voor meer informatie:

  • Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over identificatie software en/of als u andere vragen heeft.
  • Op de pagina case studies kunt u lezen wat wij voor andere klanten hebben gedaan en wat dat voor hen betekent.