Ctrack was exposant op de InfraTech 2019 beurs in Rotterdam Ahoy

Ctrack Benelux was exposant op de InfraTech beurs, van 15 t/m 18 januari 2019 in Rotterdam Ahoy. Opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten op deze beurs zien waarom de Nederlandse infrasector al vele jaren tot de wereldtop behoort.

Klaar voor de toekomst

Het thema van dit InfraTech beursjaar was ‘future proof’. Klaar voor de toekomst.

Op dinsdag 15 januari om 11:00 uur werd de beurs officieel geopend. Moderator Marijke Roskam besprak wat future proof inhoudt met Michèle Blom, Directeur-Generaal van Rijkswaterstaat en Jan Kees de Jager, CFO van KPN en voormalig staatssecretaris van Financiën.

Infrastructuur trends

Het InfraTech 2019 kennisprogramma focuste met een future proof blik op actuele infrastructuur trends, zoals slimme logistiek, digitale infra en duurzaamheid.

Hoe kunnen we de mobiliteitsvraagstukken van vandaag en morgen op een duurzame manier oplossen en hoe beveiligen we alle data die verzameld wordt?

Digitale infrastructuur en duurzaamheid

Voertuigen worden steeds slimmer, onder andere dankzij fleetmanagement software. Tegelijkertijd worden onze wegen steeds voller. Een digitale infrastructuur kan dat in goede banen leiden, ondermeer door voertuigen en verkeerslichten met elkaar te laten communiceren.

Infrastructuur zal minder asfalt en beton worden en meer nullen en enen, big data. Innovaties zijn steeds vaker digitaal. Als we in staat zijn de beste technologieën te selecteren en toe te passen, dan kan de digitale wereld bijdragen aan het duurzaam future proof maken van de fysieke wereld.

Effect van mobiliteit op milieu krijgt terecht steeds meer aandacht

De maatschappelijke en wetgevende druk om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, wordt steeds groter. Veel organisaties zetten dan ook in op duurzaam wagenparkbeheer, iets waar Ctrack al vele jaren bij helpt.

Door samen met u de Ctrack Rendement Calculator in te vullen, wordt glashelder op welke manier uw wagenpark zo snel mogelijk beter kan renderen. Wist u trouwens dat een brandstofkosten besparing van enkele honderden euro’s per bedrijfswagen per jaar geen uitzondering is?!

Een greep uit wat de Ctrack fleet management oplossingen u te bieden hebben:

  • 24/7 inzicht in en controle over uw volledige wagenpark
  • tot 15% op brandstof- en onderhoudskosten besparen
  • de operationele efficiency tot 30% verbeteren
  • CO2 uitstoot verminderen
  • reistijden minimaliseren
  • bezorgroutes optimaliseren

Daarnaast helpt Ctrack u om het serviceniveau te verbeteren, te voldoen aan de kilometerregistratie belastingdienst vereisten en is onze software eenvoudig te integreren met diverse ERP systemen.

Meer informatie

De InfraTech beurs werd gehouden in Rotterdam Ahoy, van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 januari 2019. Meer informatie over deze tweejaarlijkse beurs vindt u op de InfraTech website.

Heeft u de beurs niet bezocht, maar wilt u wel meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We kijken graag samen met u naar uw bedrijfssituatie en hoe de Ctrack software kan bijdragen aan uw doelstellingen.