Ctrack sluit Escrowregeling af voor nog meer zekerheid

Uw data in de cloud. Een makkelijke manier om uw totale bedrijfsvoering te upgraden zonder uw ICT structuur overhoop te gooien. Maar wat als er iets met uw toeleverancier gebeurd?

Ctrack sluit Escrowregeling af voor nog meer fiscale zekerheid
Uw data in de cloud. Een makkelijke manier om uw totale bedrijfsvoering te upgraden zonder uw ICT structuur overhoop te gooien. Maar wat als er iets met uw toeleverancier gebeurd? Wat als de toeleverancier onverhoopt failliet gaat? Risico’s waar u waarschijnlijk liever niet over na denkt. Dus deden wij dat voor u.

Ctrack Benelux BV heeft bij Escrow Alliance een Escrowregeling afgesproken met het doel uw fiscale ritregistratie gegevens veilig te stellen mocht de cativiteit van Ctrack onverhoopt komen weg te vallen door bijvoorbeeld faillissement of een overname.

Belastingtechnisch bent u verplicht uw administratie 7 jaar te bewaren, dus ook uw rittenregistratie. Dit doen wij voor u in een datacentrum op beveiligde servers. De Fiscaalbox 1.0 heeft het Keurmerk Ritregistratiesystemen en bood u al extra zekerheid. De Escrow komt hier nog eens bovenop voor alle units en data, ook die zonder het Keurmerk RSS.

Door de Escrow regeling bent u verzekerd van het veilig stellen van uw data, zonder tussenkomst van een curator, indien er onverhoopt wat met Ctrack zou gebeuren. U bent als Ctrack klant verzekerd van uw data zoals uw rittenregistratie. Als gebruiker van Ctrack maakt u automatisch gebruik van de Escrow regeling. U hoeft hier verder helemaal niets voor te doen.

Heeft u verder nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.