Ctrack Benelux steunt de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie met als doel geld op te halen voor mensen met uitbehandelde kanker. De opbrengst van de Roparun komt ten goede aan zaken die het voor deze patiënten wat verlichten.

Ctrack Benelux en het Roparun team van Salarisjobs

Ctrack draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een warm hart toe en steunt daarom dit bijzondere initiatief. Daartoe hebben we ons aangesloten bij het Roparun team van Salarisjobs Payroll Consultancy & Outsourcing.

  • In mei hebben we gezamenlijk een evenement voor onze klanten georganiseerd, in een 2 sterren restaurant in Rotterdam, met als spreker Wiljan Vloet, de directeur van de Stichting Roparun. Alle opbrengsten daarvan kwamen vanzelfsprekend ten goede aan deze stichting
  • Van 8 t/m 10 juni hebben Ctrack units en software ervoor gezorgd dat thuisblijvers en geïnteresseerden de lopers, fietsers en busjes van dit team live konden volgen (via een speciale website). Daarnaast heeft het team er zelf ook gebruik van gemaakt om de aansluitingen op de andere teamleden soepel te laten verlopen.

Verder hebben we natuurlijk ons steentje bijgedragen aan de fondsenwerving.

In totaal is er door het Salarisjobs team 26.280,- euro opgehaald