Corona maatregelen Ctrack Benelux

Door de uitbraak van het Coronavirus zijn we allemaal van de een op andere dag in een uitzonderlijke tijd terechtgekomen. De overheid heeft ingrijpende maatregelen doorgevoerd om de verspreiding van het virus tegen te gaan en ook Ctrack Benelux heeft maatregelen getroffen, want de gezondheid van het personeel en onze klanten staat voorop.

Wij volgen het advies van het kabinet en het RIVM en hebben voor zolang als dat nodig is onze werkwijze aangepast. Tegelijkertijd zetten wij ook in deze tijd alles in het werk om u goed van dienst te zijn en te blijven.

De Corona maatregelen van Ctrack Benelux

  • Zoveel als mogelijk werken we vanuit huis en blijven in contact met elkaar, onze klanten en prospects via Skype en telefoon. Demo’s die we normaal gesproken bij u aan tafel geven doen we nu via Skype en dat gaat goed.
  • Alle Ctrack medewerkers hebben vanuit huis volledige toegang tot onze systemen waardoor u er weinig van merkt dat wij niet op kantoor zijn als u contact opneemt met ons.
  • De bezetting op kantoor beperken we tot het minimum en de telefoons van onze Helpdesk zijn doorgeschakeld naar personeel. Onze servers blijven wij gewoon 24/7 monitoren.
  • Installaties blijven we doen zolang dat mag en mogelijk is, waarbij onze servicemonteurs uiteraard alle hygiënemaatregelen in acht nemen. Fysiek contact met klanten wordt vermeden.
  • Als iemand zich niet goed voelt dan blijft diegene thuis.

Berichtgeving rondom het Coronavirus (COVID-19)

Terwijl wij onze klanten en partners van dienst blijven, houden wij de berichtgeving rondom het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten. Daarbij gaan we uit van de adviezen en/of eisen van de ter zake kundige overheids- en gezondheidsinstanties.

Wij wensen iedereen sterkte en blijven positief. Samen komen we deze roerige tijd goed door en blijven daarom graag met u in contact.