Belangrijke veranderingen staan ​​te gebeuren met Ctrack - Meer te weten komen.

Installatie- en service organisaties

HomeBranchesInstallatie- en service organisaties

Fleetmanagement voor installatie- en service organisaties

Bij iedere installatie- en service organisatie staat vanzelfsprekend de klant voorop, dus is het heel belangrijk om te weten waar uw mobiele medewerkers zich bevinden. Want alleen dan kunt u snel reageren op binnenkomende (aan)vragen, werkschema’s beter beheren en de afgesproken Service Level Agreements naleven.

Ctrack helpt u daarmee. Ons GPS fleetmanagement systeem genereert belangrijke realtime gegevens waarmee installatie- en servicebedrijven pro-actief live situaties kunnen beheren. Denk aan collega’s een nieuwe opdracht toewijzen als het niet helemaal volgens plan verloopt. Of als er een urgent verzoek binnenkomt, uitzoeken welke werknemer met de benodigde vaardigheden het dichtst in de buurt is.

Ctrack helpt uw bedrijf met:

De toegevoegde waarde van connected navigatie

Met behulp van connected navigatie (de bundeling van navigeren, communiceren en track en trace), kunt u de efficiency en klantresponstijden verbeteren en meer werkzaamheden per dag uitvoeren.

Naast de mogelijkheid tot tweeweg communicatie en het doorgeven van taken, beschikt u ook meteen over een geïntegreerde satellietnavigatie, waardoor klant- en werkafspraken snel bij werknemers terechtkomen.

Neem contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak

Ctrack software

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen