Installatie- en service organisaties

HomeBranchesInstallatie- en service organisaties

Fleetmanagement voor installatie- en service organisaties

Bij iedere installatie- en service organisatie staat vanzelfsprekend de klant voorop, dus is het heel belangrijk om te weten waar uw mobiele medewerkers zich bevinden. Want alleen dan kunt u snel reageren op binnenkomende (aan)vragen, werkschema’s beter beheren en de afgesproken Service Level Agreements naleven.

Ctrack helpt u daarmee. Ons GPS fleetmanagement systeem genereert belangrijke realtime gegevens waarmee installatie- en servicebedrijven proactief live situaties kunnen beheren. Zoals collega’s een nieuwe opdracht toewijzen als het niet helemaal volgens plan verloopt. Of als er een urgent verzoek binnenkomt, uitzoeken welke werknemer met de juiste vaardigheden het dichtst in de buurt is.

Ctrack helpt uw bedrijf met:

De toegevoegde waarde van connected navigatie

Met connected navigatie kunnen installatie- en servicebedrijven slimmer werken, waardoor de efficiency en klantresponstijden verbeteren en er meer werkzaamheden per dag uitgevoerd kunnen worden.

Er is niet alleen de mogelijkheid tot tweeweg communicatie en het doorgeven van taken voor het optimaliseren van operationele processen. U beschikt ook meteen over een geïntegreerde satellietnavigatie, waardoor klant- en werkafspraken snel bij werknemers terechtkomen.

Neem contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak

Contactformulier

  • * deze velden zijn verplicht
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.