Belangrijke veranderingen staan ​​te gebeuren met Ctrack - Meer te weten komen.

Luchtvaart

HomeBranchesLuchtvaart

Asset optimalisatie & tracking oplossing voor luchthavens

Gedreven door wat de luchtvaartsector nodig heeft, hebben Undagrid en Ctrack intensief samengewerkt en in 2017 een end-to-end oplossing voor deze markt gerealiseerd.

Deze geïntegreerde SaaS-oplossing zorgt voor volledige zichtbaarheid van alle inzetbare assets, waaronder bagagekarren en vliegtuigtrappen. Daardoor kunnen klanten de vloot aanzienlijk verkleinen en volledig geautomatiseerd factureren.

Mesh communicatietechnologie

Undagrid’s sensoren maken gebruik van mesh communicatietechnologie. Een mesh-netwerk is een lokaal netwerk waarin de infrastructuurknooppunten rechtstreeks, dynamisch en niet-hiërarchisch verbonden zijn met zoveel mogelijk andere knooppunten.

Al deze knooppunten werken samen om zo efficiënt mogelijk data van en naar klanten door te sturen. Er is dus geen afhankelijkheid van één knooppunt en ieder knooppunt kan deelnemen aan het doorsturen van informatie. Daardoor is de kans op fouten kleiner en zijn de onderhoudskosten lager.


Over Ctrack

Ctrack heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van voertuigvolgsystemen en fleetmanagement- en telematica oplossingen.

Haar gebruiksvriendelijke, geïntegreerde asset utilization & tracking oplossing voor luchthavens wordt ingezet voor KLM Equipment Services (KES) en dnata. Ook in Duitsland en Azië wordt hij gebruikt.

Over Undagrid

De vier oprichters van Undagrid zijn in 2014 begonnen met de ontwikkeling van sensoren met lange levensduur batterijen op basis van mesh communicatietechnologie.

Na de eerste uitrol bij Luchthaven Schiphol, is het bedrijf de afgelopen jaren succesvol gegroeid en inmiddels wereldwijd actief op verschillende luchthavens, waaronder de top 5 in Europa en het Midden-Oosten.

Ctrack software

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen